top of page

8 lépés az esküvői álomfogadáshoz

Nagyon nehéz ráakadni arra a helyre, ami tökéletes lesz számodra és a vendégek számára is az esküvőn. Nyilván rengeteg mindent kell figyelembe venni, hogy olyan legyen a fogadás amilyennek megálmodtuk, viszont van pár alapszabály, amik mentén haladva kisebb a kockázata annak, hogy mellényúlunk. Összeszedtünk 8 dolgot, amik figyelembe vételével könnyebben szűkíthetjük a kört, illetve amikre nagyon érdemes koncentrálni, hogy megfelelő helyet találjunk.


1. Elhelyezkedés

ceremony place,esküvői ceremóniahelyszín

Először is el kell döntenünk, hogy az otthonunkhoz közel, vagy esetleg egy távolabbi esküvőben gondolkozunk. Be kell lőni mit szeretnénk és ez alapján nekiindulni a keresésnek.

2. Budget Ha nem is forintra pontosan, de nagyjából vessünk számot, hogy mi a keret. Ez az a pont, ami talán a leginkább segít szűkíteni a kört.


3. Időpont

wedding day,esküvő

Először is válasszuk ki az évszakot, majd azon belül pár dátumot ami biztosan megfelelne. Itt már alapból azt is tudni fogjuk, hogy szóba jöhet e külső helyszín, vagy belső térben gondolkodjunk.


4. Személyes találkozás

Fontos, hogy milyen benyomást kelt a hely élőben. A fényképek és a honlap nem fogja visszaadni, ezért mindenképpen nézzük meg a helyet minél előbb.


5. A csapat

champagne glasses,

Meg kell ismerni a csapatot, akik aznap nekünk fognak dolgozni. Nagyon fontos, hogy olyan emberek legyenek, akikkel könnyen szót értesz és érzed, hogy a segítségedre lesznek.


6. Ajánlók

Bízz a megérzéseidben, de legyél körültekintő. Nyugodtan olvass a helyről ajánlásokat, kommenteket vagy kérdezd meg az ismerőseidet, hogy ők jártak e már ott és hogy tetszett nekik.


7. Kérdezz!

wedding table,esküvői teríték

Ne félj kérdezni, hiszen fontos, hogy mindent megtudj. Bármilyen aprónak és egyértelműnek tűnő felvetést érdemes megkérdezni, már csak azért is, mert később őrlődni fogsz magadban, amiért nem tudod biztosan a választ.

8. Szerződés

A legegyszerűbb módja annak, hogy biztosra menjetek, ha mindent írása adtok. Vegyetek sorra minden opciót és az alapján szerződjetek, ez nagy megnyugvást fog adni.

Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak
Kövess minket:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page