top of page

5 esküvői bár-design, hogy lenyűgözd a vendégeket

Nem kérdés, hogy az esküvő legnépszerűbb pontja a bárpult. Ez az a hely, ahol a legtöbb vendég összegyűlik idővel, így érdemes emlékezetessé varázsolni. Ezt nem csak az italokkal érhetjük el, hanem ha már önmagában a szemnek is kívánatos látvánnyá tesszük. Összeszedtünk 5 tippet, amivel garantált a siker.


1. Virággal borított

bar with flowers, esküvői virágos bárpult

Ha nem okosan csináljuk, simán túlzásba lehet esni a virágokkal. Nyilván a pulton nem a legjobb ötlet, pláne, hogy ott leginkább vázába kellene rakni, így az könnyen leborulhat. Azonban ha körbevesszük rengeteg növénnyel, az rendkívül autentikus tud lenni.

2. Szöveg

bar with sign, esküvői feliratos bárpult

Pár feltűnő betű rendkívül tudja vonzani a tekintetet. Ebben az opcióban nem is kell túlgondolni a hátteret, még az egyszerű szürkével is lehet operálni, mert a kiírt szöveg úgyis magáért beszél.

3. Kerek forma

bar in a forest, esküvői kerek bárpult

Ez a forma azért is jó ötlet, mert a vendégek sokkal könnyebben köré tudnak seregleni. Itt legalább az az érzése sem lesz senkinek, hogy sorban kell állnia.


4. Polc

esküvői bárpult polcokkal

A polcos elrendezés azért nagyon jó ötlet, mert bárki egyből kiszúrhatja, hogy merre van a bár. Ezenkívül azért is remek, mert nem csak látványra eszméletlen, hanem funkciója is van, hiszen a poharakat is lehet rajta tárolni.


5. Vésett

vésett esküvői bárpult

Ez már egy kicsit rusztikusabb megoldás, de nagyon személyessé lehet vele varázsolni a bárt. Igazi fatörzsbe vésett szerelmes üzenetnek hat, ha egy szívbe belefaragjuk az ifjú pár monogramját.

Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak
Kövess minket:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page