5 esküvői bár-design, hogy lenyűgözd a vendégeket

January 29, 2018

Nem kérdés, hogy az esküvő legnépszerűbb pontja a bárpult. Ez az a hely, ahol a legtöbb vendég összegyűlik idővel, így érdemes emlékezetessé varázsolni. Ezt nem csak az italokkal érhetjük el, hanem ha már önmagában a szemnek is kívánatos látvánnyá tesszük. Összeszedtünk 5 tippet, amivel garantált a siker.

 

1.  Virággal borított

Ha nem okosan csináljuk, simán túlzásba lehet esni a virágokkal. Nyilván a pulton nem a legjobb ötlet, pláne, hogy ott leginkább vázába kellene rakni, így az könnyen leborulhat. Azonban ha körbevesszük rengeteg növénnyel, az rendkívül autentikus tud lenni.

 

2. Szöveg

Pár feltűnő betű rendkívül tudja vonzani a tekintetet. Ebben az opcióban nem is kell túlgondolni a hátteret, még az egyszerű szürkével is lehet operálni, mert a kiírt szöveg úgyis magáért beszél.

 

3.  Kerek forma

Ez a forma azért is jó ötlet, mert a vendégek sokkal könnyebben köré tudnak seregleni. Itt legalább az az érzése sem lesz senkinek, hogy sorban kell állnia.

 

4.  Polc
 

A polcos elrendezés azért nagyon jó ötlet, mert bárki egyből kiszúrhatja, hogy merre van a bár. Ezenkívül azért is remek, mert nem csak látványra eszméletlen, hanem funkciója is van, hiszen a poharakat is lehet rajta tárolni.

 

5.  Vésett

Ez már egy kicsit rusztikusabb megoldás, de nagyon személyessé lehet vele varázsolni a bárt. Igazi fatörzsbe vésett szerelmes üzenetnek hat, ha egy szívbe belefaragjuk az ifjú pár monogramját.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ajánlott cikkek

TOP 10 esküvői HIBA amit ne kövess el!

May 13, 2017

1/1
Please reload

Legfrissebb cikkek
Please reload

Archívum
Please reload

Keresőszavak