top of page

8 apró esküvői részlet, amiről nem érdemes megfeledkezni

A részletek fontosak, de könnyű szem elől téveszteni azokat, amikor leginkább amiatt izgulunk, hogy milyen ízű legyen a torta és kik legyenek a koszorúslányok. Sorra veszünk pár dolgot, amiről könnyű megfeledkezni, de sokat segíthet abban, hogy zavartalanul menjen le az esküvő napja.


1. A bejárat

wedding welcome, esküvői üdvözlőtábla

Mindegy, hogy hol tartod az esküvőt, az első benyomás nagyon fontos. Egy köszöntő táblával ellátott bejárat személyesebbé teszi az üdvözlést és minden vendég biztos lehet benne, hogy jó helyen jár.

2. Vendégkönyv

guest book, vendégkönyv esküvőre

Ez sem az a fajta dolog, ami kötelező lenne, de garantáltan jó lesz visszanézegetni, hogy kik voltak ott a ceremónián és milyen jókívánságokat írtak a lapokba. Persze itt is szabadjára lehet engedni a kreativitást, akár egy kis ládába is lehet papírokat dobálni a jókívánságokkal, illetve ha a hagyományos füzetnél maradunk, azt is feldobhatjuk egy kis DIY díszítéssel.


3. Égősor

wedding lights, esküvői égősor

A jó fények sok mindenben segíthetnek. Egyrészt nagyon divatosan néznek ki, másrészt ki lehet vele dekorálni a főasztalt, talán a képeknek is jót tesz és még meghittebbé varázsolja a teret.


4. Bárpult-dekor

wedding bar decoration, esküvői bárpult

A bár az a helyszín, ahol a vendégek nagy része valószínűleg többször is megfordul. Ezt is simán fel lehet dobni pár ötlettel, például minden koktélnak adhattok valami fantázianevet.

5. Menükártya

menu card, esküvői menükártya

Eleve sokat dob a teríték stílusán egy ízléses menükártya, másrészt vannak akik esetleg speciálisan étkeznek és így esetleg még az utolsó pillanatban is időben jelezhetik, ha valami nem lesz nekik jó.


6. Torta-asztal

wedding cake-table,esküvői tortaasztal

A torta az esküvő egyik fénypontja. Általában sokan le is fényképezik, illetve fényképezkednek vele, így teljesen ésszerű, hogyha az erre kialakított asztalt is feldíszítjük kicsit.

7. Játék gyerekeknek

game to child on a wedding,

Szeretjük a gyerekeket és nagyon fontos, hogy ők is szabadon és jól érezzék magukat a nagy napon, azonban azt nem szeretnénk, ha mondjuk a szertartást megzavarnák. Erre jó előre készülni és pár játékkal, kifestővel készülni számukra, hogy arra a kis időre mindenképpen lefoglalják magukat.

8. Ajándék

esküvői köszönő ajándék

A vendégeket megajándékozni nem kötelező, de garantáljuk, hogy bármilyen apróság jól fog nekik esni. Nem kell nagy dolgokra gondolni, egy kis csokoládé, vagy bármilyen házi készítésű kedvesség kreatívan csomagolva biztosan lenyűgözi majd őket.

Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak
Kövess minket:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square