10 lehetőség a csillámra egy esküvőn

January 1, 2018

Összeszedtük 10 kifinomult módját annak, hogy hogyan csempészhetünk egy kis glamorous csillogást az esküvő napjába. Lehet, hogy kislányosnak tűnik, de a csillámot nagyon sokan szeretik és különféle kiegészítőkön nagyon jól mutat. Az a titka, hogy nem szabad vele túlzásba esni, ráadásul sok DIY akciót is rejt magában. Itt van pár tipp, ahol bátran alkalmazhatod.

 

1. Virágszirom

Az egész menyasszonyi csokrot lefújatni csillámosra túlzásnak tűnhet, de az asztaldíszeken található virágok szirmainak egy kis csillogást adni kifejezetten elegáns. Az is jó ötlet, ha annak a csokornak a virágaira szórunk egy kicsit, amelyiket a dobásnál használunk.

 

2. Ültetőkártyák
 

Nem csupán az ültetőkártyákat, de akár a meghívót, vagy a menükártyát is megmárthatjuk egy kis csillogásban.

 

3. Kiegészítők
 

Tulajdonképpen bármelyik asztaldíszt vagy kiegészítőt megcsillogtathatjuk kicsit. A gyertyák is sokkal szebben égnek egy ilyen tartóban. A lényeg az, hogy nem szabad túlzásba esni.

 

4. Desszert

A süteményeknek is lehet csillogós a dekorációja. Ezt azonban jobb, ha nem mi magunk készítjük el, hanem megkérjük a cukrászokat, hogy ezzel díszítsenek pár aprósüteményt; ők biztosan tudják hol lehet beszerezni.

 

5.  Ajándék

Ha a vendégeknek szánunk valami kis ajándékot, akkor a csomagolásnál bátran használjunk csillámot, sokat fog rajta dobni.

 

6. Fotózás

Még a rózsaszirmoknál is jobban fog mutatni az esküvői képeken, ha a fotózás pillanatában csillogó konfettit vagy glittert szórunk a levegőbe.

 

7. Koszorúslány ruha

Hagyjuk, hogy a koszorúslányok is csillogjanak a nagy napon. Elsőre túlzásnak tűnhet, de ha többen, egyformán csillogós ruhába öltöznek, az csak elegánsan hat és még ki is emeli a menyasszonyi ruhát a közös képeken.

 

8. Körmök

A körmünket mikor máskor festetnénk csillámosra ha nem az esküvő napján. Hétköznapokra talán kicsit indokolatlan, de a nagy napon úgyis ragyogni akarunk. Persze nem kell az egészet, az is elég ha csak olyan lesz, mintha egy kis csillámot szórtak volna rá.

 

9. Terítő

Nem kell minden asztalra csillogó terítőt rakni, de mondjuk a főasztalra, vagy akár amin a torta van, nagyon sokat tud dobni az összképen.

 

10. Cipő
 

Ha tényleg mániád a csillogás, akkor nyugodtan válassz egy Hamupipőkét is megszégyenítő darabot a cipődnek.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ajánlott cikkek

TOP 10 esküvői HIBA amit ne kövess el!

May 13, 2017

1/1
Please reload

Legfrissebb cikkek
Please reload

Archívum
Please reload

Keresőszavak