top of page

10 lehetőség a csillámra egy esküvőn

Összeszedtük 10 kifinomult módját annak, hogy hogyan csempészhetünk egy kis glamorous csillogást az esküvő napjába. Lehet, hogy kislányosnak tűnik, de a csillámot nagyon sokan szeretik és különféle kiegészítőkön nagyon jól mutat. Az a titka, hogy nem szabad vele túlzásba esni, ráadásul sok DIY akciót is rejt magában. Itt van pár tipp, ahol bátran alkalmazhatod.


1. Virágszirom

flovers with glitters

Az egész menyasszonyi csokrot lefújatni csillámosra túlzásnak tűnhet, de az asztaldíszeken található virágok szirmainak egy kis csillogást adni kifejezetten elegáns. Az is jó ötlet, ha annak a csokornak a virágaira szórunk egy kicsit, amelyiket a dobásnál használunk.


2. Ültetőkártyák

esküvői ültetőkártya

Nem csupán az ültetőkártyákat, de akár a meghívót, vagy a menükártyát is megmárthatjuk egy kis csillogásban.


3. Kiegészítők

mécsestartó esküvőre

Tulajdonképpen bármelyik asztaldíszt vagy kiegészítőt megcsillogtathatjuk kicsit. A gyertyák is sokkal szebben égnek egy ilyen tartóban. A lényeg az, hogy nem szabad túlzásba esni.


4. Desszert

macaron esküvőre

A süteményeknek is lehet csillogós a dekorációja. Ezt azonban jobb, ha nem mi magunk készítjük el, hanem megkérjük a cukrászokat, hogy ezzel díszítsenek pár aprósüteményt; ők biztosan tudják hol lehet beszerezni.


5. Ajándék

champagne bottle, csillogó pezsgő

Ha a vendégeknek szánunk valami kis ajándékot, akkor a csomagolásnál bátran használjunk csillámot, sokat fog rajta dobni.


6. Fotózás

esküvői pár csillámban

Még a rózsaszirmoknál is jobban fog mutatni az esküvői képeken, ha a fotózás pillanatában csillogó konfettit vagy glittert szórunk a levegőbe.


7. Koszorúslány ruha

csillogó koszorúslányruha

Hagyjuk, hogy a koszorúslányok is csillogjanak a nagy napon. Elsőre túlzásnak tűnhet, de ha többen, egyformán csillogós ruhába öltöznek, az csak elegánsan hat és még ki is emeli a menyasszonyi ruhát a közös képeken.


8. Körmök

csillogó köröm esküvőre

A körmünket mikor máskor festetnénk csillámosra ha nem az esküvő napján. Hétköznapokra talán kicsit indokolatlan, de a nagy napon úgyis ragyogni akarunk. Persze nem kell az egészet, az is elég ha csak olyan lesz, mintha egy kis csillámot szórtak volna rá.


9. Terítő

csillogó esküvői terítő

Nem kell minden asztalra csillogó terítőt rakni, de mondjuk a főasztalra, vagy akár amin a torta van, nagyon sokat tud dobni az összképen.


10. Cipő

esküvői csillogó cipő

Ha tényleg mániád a csillogás, akkor nyugodtan válassz egy Hamupipőkét is megszégyenítő darabot a cipődnek.

Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak