top of page

8 tipp egy ünnepi hangulatú esküvőhöz

Ha nem nyárra esik az esküvő, hanem akkorra, amikor már a hideg beköszöntött, nem árthat a díszletet egy kicsit az évszakhoz, illetve a közelgő ünnepekhez igazítani. Nem kell, hogy erről szóljon a nagy nap, elég ha pár kiegészítővel meghitt hangulatot varázsolunk. Az a lényeg, hogy ne ez legyen az uralkodó díszlet, viszont pár illattal vagy eszközzel emlékeztessük a vendégeket az évszak szépségére.


1. Meg ne fázzunk!

Nyilván kár lenne elrontani egy pulcsival a menyasszonyi ruha szettet, de például egy kötött sál, vagy poncsó jó megoldás lehet. Az sem baj, ha az nem fehér, esetleg arra figyeljünk, hogy menjen a csokrunk színéhez. A kötött ruhadarabok erősen eszébe juttatják mindenkinek a hideg idők beköszöntét.

girl with flowers in winter

2. Takaró

A vendégekről se feledkezzünk meg. Valószínűleg nem kinti helyszínre szervezzük az esküvőt, de ha valaki esetleg sétálni akarna egyet, vagy kimenni egy kicsit a szabadba, akkor ne hagyjuk, hogy fázzanak.

téli esküvőre takaró,pléd

3. Sok fény

Figyeljünk arra, hogy a díszítésnél sok fényforrás köszönjön vissza, akár égők, akár gyertyák formájában. Ez klasszikusan az a dolog, ami képes melegséget árasztani és nagyon hangulatba hozza az embert.

esküvői dekoráció gyertyákkal

4. Őszi díszlet A függesztett díszeknek amúgy is nagy divatjuk van, amit könnyen lehet tuningolni. Ha őszi hangulatot szeretnénk varázsolni, bátran használjunk díszítésnek színes faleveleket vagy tobozokat.

autumn decoration to wedding, őszi-téli esküvői dekoráció

5. Gyertya

Az egyik legegyértelműbb kiegészítő a gyertya. Bár nagyon szép és teljesen ünnepi hangulatot varázsol, arra azért vigyázzunk, hogy nehogy baleset legyen a vége. Érdemes nagy üvegpoharakba helyezni és így véletlenül sem fog belenyúlni senki.

wedding lights, esküvői dekoráció gyertyákkal

6. Fahéj Az egyik legjellemzőbb karácsonyi illat egyértelműen a fahéj. Használhatjuk dekorációnak, akár tányérokon, vagy felfüggeszthetjük, de például a fahéjas sütemény is borzasztóan jó ötlet.

fahéj esküvői dekorációban

7. Forró italok Mi tudná jobban felmelegíteni a vendégeket, mint egy forró ital. Itt nem csak a tea jöhet szóba, de a forró csokit a gyerekek garantáltan imádni fogják, illetve a forralt bor is elengedhetetlen kelléke a téli napoknak.

forró italok téli esküvőre

8. Csillagszóró

A csillámok mindig elegánssá varázsolják az esküvőket, de annyira biztosan nem, mint maga a csillagszóró. Ez is az ünnepeket juttatja eszünkbe, arról nem is beszélve, hogy milyen kitűnő képeket lehet így készíteni, ráadásul a gyerekek is le lesznek foglalva egy kis ideig.

csillagszóró esküvőre


Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak
Kövess minket:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square