top of page

7 kreatív módja az esküvői fények függesztésének

Nagyon romantikus hangulatot lehet kölcsönözni az esküvői helyszínnek a fényfüggesztéssel, ami most reneszánszát éli. Megengedhető luxus ez, ami egy nagyon glamorous stílust tud adni. Nem csak a külső helyszíneket tudják nagyon feldobni, de a belső tereket is. Természetesen ezzel is túlzásba lehet esni és fontos, hogy előre kigondoljuk a stílust. Összeszedtünk 7 opciót, amikben érdemes lehet gondolkozni.


1. Fond körbe!


lights on wedding

Ha olyan teremben vagytok, ahol a belső építészet úgy alakította ki a teret, hogy több olyan oszlop vagy gerenda is van, ami amúgy elsőre csak zavarónak tűnik, nyugodtan tekertesd be azokat égősorokkal. Garantáltan vonzza majd a tekintetet.


2. Kinti fogadáson az asztalok fölött

wedding lights over the table

Ezzel tulajdonképpen olyan, mintha egy mesebeli plafont varázsolnánk a vendégek fölé, ami extrán jól fog jönni, miután lement a nap, arról nem is beszélve, hogy milyen varázslatos légkört képes kölcsönözni.


3. Háttérnek

light curtain, fényfüggöny

Ezek a fények függőlegesen függesztve is csodásak tudnak lenni és ha elé állunk, állati menőn fognak mutatni a képeken. Olyan lesz, mintha valami elvarázsolt háttér előtt lennénk.


4. Mint egy sátor

weding lights, fényfüggesztés szabadtéren

Ez már egy kicsit bonyolultabb munkafolyamat, ugyanis az a lényege, hogy itt az égősorok ne csak ki legyenek feszítve, hanem adunk neki egy ívet is. A fő asztal fölött, hogy az még figyelemfelkeltőbb legyen, nyugodtan hajtogathatjuk kupolás/sátras formájúra.

5. Gömbök

light ball, fénygömb esküvőre

Ebben az esetben sem kifeszítve lesznek az égők, hanem például egy gömbbé tekerve állnak, mint egy óriási csillár sok apró kis fényponttal.


6. Mixeld más típusú világítással!

couple under the lights, esküvős pár a lámpák alatt

Ha kinti fogadás van, akkor érdemes minél több fajta fényforrást is alkalmazni. Lehet, hogy az égősorok önmagukban nem lesznek elegek, ezért érdemes mást is bevetni; akár nagyobb fényeket, vagy gyertyás megoldásokat.

7. A táncparkett fölött

couple dance on the floor, esküvős pár tánca fények alatt

Nem muszáj az egész szobát keresztbe-kasul megtölteni égősorokkal. Elég, ha egy fókuszpontot választunk és csak afölött használjuk. A legjobb ebben az esetben az, ha a táncparkettet borítjuk be vele.

Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak
Kövess minket:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square