top of page

A 4 leggyakoribb hiba a nászút tervezésénél

Egy esküvő megszervezése alapból nagyon körülményes és rengeteg stresszel jár. Annyi energiát kivesz az emberből, hogy a nászútról szinte meg is feledkezünk. Azt gondoljuk, hogy az utazásra elég csak a jegyeket megvenni és le is van tudva a dolog, pedig ha belegondolunk, egy sima nyaralás megszervezésére is kellő időt szánunk. A nászutat ráadásul valamennyire szeretnénk különlegessé tenni, illetve jobb esetben olyan helyre utazunk, ahova amúgy nem biztos, hogy eljutnánk, így érdemes arra is rákészülni. Összeszedtünk 4 hibát, amit ha elkerülünk, akkor nagyobb rá az esély, hogy könnyebben megy a tervezés és jobban fogjuk élvezni a mézesheteket.


1. Túl nagyban gondolkozunk


blue ocean with bungalow

Az egyik fő hiba, hogyha nagyon sok programot szervezünk maguknak. A legtöbb pár az esküvő után indul nászútra, azonban azok fáradalmait ne egy túrázós és kalandokkal bőven kikövezett úttal akarjuk kipihenni. Maga a lagzi is rengeteg energiát vesz ki az emberből, a repülésről nem is beszélve. Persze mehetünk túrázni is, de okosabb, ha legalább a nászút elejére csendes pihenőt szervezünk.


2. Nem beszéljük meg

honeymoon room with balloons

A közös úti cél kiválasztása könnyen kéne, hogy menjen. Nagyon kedves dolog, ha a pár egyik tagja meg akarja lepni a másikat, de lehet, hogy a másik teljesen máshogy képzelte el a nászútját, ezért sokkal jobb megbeszélni és közösen választani. Ráadásul ha nagyon különbözik az ízlés, akkor nyugodtan vegyük igénybe utazási iroda segítségét is akár.


3. Nem tájékozódunk kellően

bath under the sky

Gyakori, hogy ilyenkor a párok valami olyan helyre szeretnének menni, ahol előtte még egyikük sem járt, így nincs semmi tapasztalatuk a kiválasztott hellyel kapcsolatban. Nézzünk utána pontosan, hogy mik a lehetőségek. Nem csak az a fontos, hogy milyen programokat találunk a szállodán kívül, de lehet, hogy a fáradság miatt a szálláson töltünk sok időt, ami szintén nem árt, ha elég felszerelt, hogy minél kényelmesebben érezzük magunkat.


4. Túl sokat várunk

honeymoon clothes

Természetes, hogy magasak az elvárásaink a nászúttal kapcsolatban, azonban ez könnyen vezethet csalódáshoz. Persze álmodozzunk róla, de ne szomorodjunk el, ha a napfényes nyaraláson végig esni fog az eső. Inkább készüljünk tartalék tervvel és csomagoljunk minden eshetőségre. A lényeg, hogy már a boldogító igen után leszünk és felhőtlenül élvezhetjük a párunk társaságát. Ezt a boldogságot az időjárás sem ronthatja el.Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak
Kövess minket:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page