top of page

10 dolog, amit eddig senki nem mondott el az eljegyzésről

Nem fogod tudni megállni, hogy folyamatosan a kezedet bámuld, ezt megígérhetjük. Mindegy, hogy hány barátod esküvőjét csináltad végig és hány házasságot láttál a TV-ben. Van 10 olyan dolog, amire csak akkor döbbensz rá, ha téged is eljegyeztek.

eljegyzés

1. Lehet, hogy nem a tökéletes ruhát viseled, amikor megkérik a kezed

Bármilyen lánykérést is álmodtál meg magadnak (tökéletes helyszín, frissen mosott haj, romantikus hangulat) lehet, hogy semmi köze nem lesz a valósághoz. Azonban bárhogy is történt, akár a kanapén ülve, smink nélkül a pizsamádban, akkor is csodás történet lesz. Miért? Mert valaki úgy döntött, hogy veled akarja leélni a hátralévő életét és ez csak és kizárólag a ti sztoritok marad.

lánykérés, leánykérés tengerparton

2. Egyfolytában a kezedet fogod bámulni

Egy új ékszerrel bővül a készlet, ez már önmagában jó. Ha amúgy nem hordasz sok kiegészítőt, ez a darab mégis a legfontosabb lesz, mert amit a gyűrű szimbolizál az végtelen örömmel képes eltölteni annak gazdáját.

3. Ezerszer el kell majd mesélned a lánykérést

Amint eljegyeztek, mindenki kíváncsi lesz rá, hogyan történt. Szokj hozzá! Folyamatosan újra és újra el kell majd mesélned. Ez azonban garantáltan megunhatatlan lesz.

4. Folyamatosan azt fogják kérdezni, hogy hol és mikor

Miután közölted a tényt, hogy megkértek, mindenki arra lesz kíváncsi, hogy mikorra és hova tervezitek az esküvőt. Ezen nem kell csodálkozni, csupán mindenki izgatott. Ha még nincsenek meg a részletek csak mond meg bátran, hogy egyelőre csupán izgatottak vagytok az eljegyzés miatt, de szívesen veszed a tippeket.

eljegyzési gyűrű

5. Nem mindenki lesz elragadtatva

Meglepő, de biztosan mindig lesz legalább egy ember, aki nem fog tudni őszintén örülni neked. Ez lehet az irigység vagy az ő saját rossz tapasztalata. Ezzel azonban nem kell foglalkozni, koncentrálj arra, hogy te viszont hamarosan megházasodsz.

6. A család és a barátok garantáltan melletted állnak majd

Azok, akikre amúgy is számíthatsz, biztos hogy támogatni és segíteni fognak. Hagyd, hogy megünnepeljétek ezt az eseményt, akár egy családi ebéddel, vagy pár itallal a barátaiddal.

7. A nemrég házasodott ismerőseid hirtelen szakértőkké válnak

Az emberek szeretik megosztani a saját tapasztalataikat, főleg ha közel érzik magukhoz a témát. Köszönj meg minden tanácsot, biztos hogy lesz közte hasznos, de ne hagyd hogy bárki befolyásoljon olyan irányba, ami nem teljesen kedvedre való.

fiatal pár

8. Másképp fogod nézni a jegyes párokat

Mindegy, hogy a való életben, vagy egy TV-műsorban látsz eljegyzett párokat, kicsit jobban meg fogod őket érteni, mert mind ugyanazzal a tapasztalattal vagytok gazdagabbak.

9. Nehéz lesz nem azonnal nekiesni a szervezésnek és kiélvezni a jegyességet

Semmi baj nincs azzal, hogy a boldog köd után a megoldandó feladatokat látod magad előtt. Mint tudjuk, az esküvőszervezést amúgy is érdemes idejében elkezdeni. Persze hagyj időt magadnak a relaxálásra mielőtt nekilátsz a tervezésnek.

10. Meg fog változni a kapcsolatotok

Akkor is, ha már együtt éltetek, másként fogod magad érezni az eljegyzés után. Valószínűleg semmi különös nem lesz benne, de ez mégiscsak egy megállapodás két ember közt, ami az örökkévalóságra vonatkozik.

Következő cikkünkben 10 felmerülő költséget gyűjtünk össze,amivel mindenképp számolj, ha a Nagy Napot tervezed! Látogass el még több tippért a Facebook oldalunkra!

Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak
Kövess minket:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page