top of page

10 dolog, amit eddig senki nem mondott el az esküvőd napjáról

Mindegy, hogy hány esküvőn jártál már vagy hányszor voltál koszorúslány, van pár dolog, amiket csak akkor élhetsz át, ha te vagy a menyasszony. Hiába tervezed hosszú hónapokig az esküvőt és biztos vagy a Nagy nap logisztikájában, attól még érnek majd olyan meglepetések, amikre nem lehet felkészülni. Nem kell megijedni, ezek inkább váratlan érzelmekről szólnak, amiket csak akkor élhetsz át, ha aznap éppen rajtad van a fehér ruha.

meglepődés

1. A szertartás előtti 10 perc a legidegőrlőbb

Pár perccel azelőtt, hogy végigsétálnál a sorok közt, hogy kimond a boldogító igent és megpillantson először a gyönyörű ruhában a jövendőbelid, biztos hogy teljesen kész leszel idegileg. Ez persze nem negatív, de az ember mégiscsak egy életre szóló döntést hirdet ki a szerettei előtt, így érthető a nem hétköznapi lelkiállapot.

2. A szertartás a legjobb rész

Van benne valami egészen elképesztő, ahogy a hagyományoknak megfelelően leteszi az ember a legcsodálatosabb esküt, miközben mindenki őt figyeli. Életed talán egyik legkülönlegesebb pillanata, amire biztosan emlékezni akarsz majd.

ceremónia

3. Sírni fogsz

Jó, talán nem mindenki hajlamos rá és a legerősebbek vissza tudják fogni magukat, de garantáltan annyira megható a jelenet, hogy jobb ha előre készítesz magadnak zsebkendőt.


4. Fájni fog az arcod a mosolygástól

Ennek több oka is van. Egyrészt rengeteg kép fog készülni, ahol akarva-akaratlanul azt akarod, hogy minden fotón irgalmatlan vidámnak tűnj, másrészt valóban az leszel, így nehéz lesz eltüntetni a vigyort az arcodról.

menyasszonyi mosoly

5. Le leszel nyűgözve a családod és a barátaid szeretetétől

Ha belegondolsz, hogy ez a sok ember mind egyetlen ok miatt gyűlt össze ezen a napon, biztos hogy össze fog szorulni a szíved. A szeretet és a támogatás amit tőlük kapsz, felbecsülhetetlen.

6. Tuti, hogy egy kicsit egyedül is akarsz majd lenni

Annak ellenére, hogy ez az a nap, amit azért vársz, hogy végre egy hatalmas társasággal ünnepeld meg a boldogságod, biztos hogy érzelmileg annyira megterhelő lesz, hogy pár percre elvonulnál mindenki elől.

7. El fogsz fáradni

Legyünk őszinték: már alapból nem fogod tudni magad kialudni a nagy nap előtt az izgatottságtól. Erre még ott van az éjszakába nyúló ünneplés is; 100 százalék, hogy ki fogsz merülni.

8. Nem minden fog úgy történni, ahogy tervezted

Várható, hogy lesznek olyan dolgok, amik elromlanak az esküvőn, de ilyenkor mindig gondolj arra, hogy változik e ettől bármi a fontos dolgokkal kapcsolatban. Minden bizonnyal - majd visszanézve - semmi jelentőségük nem lesz.


ifjú pár

9. A legcsodásabb pillanat akkor jön el, amikor nem is számítasz rá

Biztos, hogy fog valami váratlan jó történni. Nem kell nagy csodára gondolni, lehet hogy csak egy lopott tekintet lesz a pároddal, egy ölelés az édesapádtól vagy egy váratlan beszéd az egyik barátodtól, de garantáltan a világot fogja neked jelenteni.


10. Máshogy fogod érezni magad

Lehet, hogy már ezer éve együtt vagytok a társaddal és közös háztartásban éltek, de miután már hivatalosan is házasok lesztek, biztos úgy érzitek majd, hogy ez most itt egy komoly dolog - és az is!


Következő bejegyzésünkben azt ecseteljük, meghívjuk-e az exünket az esküvőnkre?


További cikkekért látogass el Facebook oldalunkra!


Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak
Kövess minket:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page