top of page

10 + 1 jel, hogy készen állsz a házasságra

Ha megtaláltuk életünk párját és mindketten úgy gondoljuk, hogy a másikkal akarjuk leélni az életünket, akkor jöhet a következő szint. Ez pedig nem más, mint a házasság. Mivel ez egy komoly döntés, így jó ha biztosak vagyunk abban mit is szeretnénk. Több dolog is utalhat arra, hogy készen állunk erre a feladatra. Összeszedtünk 10 jelet, ami biztosít minket arról, hogy bátran belevághatunk!

1. A Közhely

Nem csak abban kell biztosnak lenni, hogy tudnál vele élni, hanem abban is, hogy nélküle nem. Elcsépelt, nyálas, rommá használt kifejezés, de talán csak azért, mert valakinek sikerült tömören és lényegre törően megfogalmaznia azt, ami az egyik legfontosabb.

2. Az együtt legyőzött gondok

Gondok azok voltak, vannak, lesznek. Ezt mindenki jól tudja. Ha azonban képesek vagytok együtt megoldani bármi is kerüljön az utatokba, vagy a legyőzhetetlennek tűnő problémáknál ott tudtok lenni a másik mellett 100%-ig, akkor jók vagytok egymásnak.

együtt,szerelmes pár,couple mozgókép,gif

3. Úgy jó, ahogy van

Az is arra utal, hogy révbe értél, ha a párodon nem változtatnál. Ez nem azt akarja jelenteni, hogy lejjebb adtál az igényeidből, hanem hogy a másik pont úgy jó, ahogy van. Nagyon jó jel, ha nem azt tervezgeted, hogy mit változtatnál rajta, hanem arra koncentrálsz, hogy bár csak a jelenlegi állapot állna még fenn hosszú évekig.

4.Viszlát szingliség!

Nem mindig éltünk párkapcsolatban, mindenkinek volt időszaka, amikor az egyedülállóság tengere ringatta hosszabb-rövidebb ideig. Viszont jó, ha nem érezzük már úgy, hogy lemaradtunk volna valamiről. Ha az egyedülálló barátaink kalandos történeteit hallgatva nem az irigység fut rajtunk végig, csak egy kellemes mosoly, akkor eljött a mi időnk.

5. Titkok

A titkokat mellőzni kell. Ha valaki igazán számít és valóban bizalommal vagy felé, akkor kérdés nélkül mondasz vagy mutatsz meg neki olyan dolgokat magadról, amikkel tudod, hogy nem fog visszaélni semmilyen helyzetben.

titok,secret

6. Együtt/Egyedül

Nem szabad azért együtt lenni valakivel, mert félünk az önmagunkkal eltöltött időtől. Mivel egy párkapcsolatban nem két fél ember tesz ki egy egészet, így szükséges a kellő önismeret. Ha az önálló életet szabad akaratunkból és nem kétségbeesésből cseréljük le, akkor készen állunk a házasságra.

7. Jövő

Az ember mindig tervezgeti a jövőjét. Néha csak a hétvégét, olykor a következő nyarat, vagy éppen a pihentető nyugdíjas éveket. Ha ezekbe a képekbe ösztönösen bevillan még egy személy, aki minden fontosabb jövőbeli eseménynél ott van melletted, akkor az már egy jó jel.

8. Telefon

Mát sem csinálunk, csak telefonálunk, csetelünk, képeket küldünk és bloggolunk. A mobil állandóan ott van nálunk. Ha a párod az első, akit felcsörgetsz, bármi is történjék, ráadásul ez fordítva is így van, akkor nyugodtan tervezhetitek a jövőt.

9. Felesleges féltékenység

A párkapcsolatok egyik legősibb ellensége a közmondásos zöldszemű szörny, aki hol kisebb, hol nagyobb szárnycsapásokkal repül valamelyik fél feje fölött. Viszont ha eljött az az idő, amikor a féltékenység már nem téma és a bizalom maximális, akkor a Ti időtök is eljött.

beyonce, féltékenység,jealous

10. Bármikor, bárhol IGEN!

Sokan a házasságban csak az esküvőt észlelik elsőre és képesek nem tovább látni a ceremóniánál, amit életünk legcsodálatosabb napjának könyvelnek el azon nyomban. Ám azzal állunk igazán készen erre az eseményre, akivel akár fél másodperc gondolkodás nélkül, akár pizsamában, kócosan, kialvatlanul is leigeneznénk egymást az anyakönyvvezető előtt.

leánykérés,lánykérés,mozgókép,gif,said yes

10 + 1 Szerelmes barátság

Állati jó dolog viszonzottan szerelmesnek lenni. Amikor vattacukor tapintású minden érintés, hihetetlenül szexi a másik minden mozdulata és elengedni sem tudjátok egymás kezét. Ez a vágy azonban sokszor csökken az idő múltával, amivel amúgy baj nincsen, ilyen az élet. De pontosan ezért fontos, hogy barátság is legyen köztetek, mert ez tehet egy párt még elpusztíthatatlanabbá.

További érdekes cikkekért látogass el a www.eskuvorendezveny.blog.hu -ra vagy Facebook oldalra!

Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak
Kövess minket:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page