10 bulis ötlet fesztivál-esküvőhöz

Sok pár találkozik életében először egy jó buliban vagy akár egy fesztiválon a másikkal. Vannak, akik akkora rock ’n roll arcok, hogy a lagzijukat is ennek szellemében tervezték meg. Szabadban lenni amúgy is sokkal autentikusabb és ha a társaság is elég bevállalós és laza, akkor garantáltan ez a típusú esküvő lesz az, amit soha nem felejtenek el. Összeválogattunk 10 tippet olyan esküvőkről, ahol igazi fesztiválhangulatban hangzott el a boldogító igen.

1. Meghívó

A meghívókat nyugodtan lehet olyanra tervezni, mint a koncertjegyeket, csak a kedvenc zenekar helyett az ifjú pár neve szerepel rajta.

2. Útbaigazító táblák

Ha egy nagy szabadtéri területen zajlik a menyegző, akkor érdemes olyan táblákat készíteni, amik megmutatják, hogy mit merre találnak.

3. Kényelmes viselet

Mivel valószínűleg kevés helyen olyan a talaj, ahol békésen lehet a kötelező magassarkúban vonulni, így nem árt, ha lapos talpút választunk a ruhához. Ez is borzasztóan elegáns és aranyos tud lenni.

4. Fesztivál kaja

Természetesen jobb ülve elfogyasztani az ételt, de abszolút a fesztiválokat juttatja eszünkbe, amikor lakókocsiból kínált street-food kajákat kínálnak.

5. A torta

Ilyen díszletben a torta is lehet sokkal hippisebb, biztos hogy nem fog kilógni a sorból.

6. Karszalag

Mi emlékeztethetné jobban az embert egy fesztiválra, mint a karszalag.

7. Szalmabála

A szalmabála abszolút szabadtéri kellék. Ezzel máshol biztosan nem találkoznak a vendégek és ha szépen lefedjük, amiatt sem kell aggódni, hogy kényelmetlen lenne rajta ücsörögni.

8. Sátrazás

Ez lehet, hogy nem lesz mindenki kedvenc ötlete, de a fiatalabb barátaink, akik nagyon bírják a bulit biztos,hogy benne lesznek egy kis sátrazásban, amivel akár több naposra is lehet húzni az esküvő-fesztivált.

9. A zene

Itt aztán nincs helye DJ-nek. Egy igazi autentikus fesztivál-zenekarral járunk a legjobban.

10. Díszítés

Csak a képzelet szabhat határt annak, hogy hogyan díszítsük fel a terepet. A fák közé kifeszített lampionok, égősorok garantáltan mesebeli hangulatot fognak teremteni.

További ötletekért és tippekért látogass el a www.eskuvorendezveny.blog.hu-ra vagy Facebook oldalra!

Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak
Kövess minket:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square