Top 5 vőlegény outfit 2017-ben

August 3, 2017

Legtöbbször mindenki csak a menyasszonyi ruhára gondol ha esküvőről van szó. Pedig a férfiak is szeretnek szép öltönyt viselni és ugyanannyira főszereplői a szertartásnak mint párjuk. Nézzük mik a legmenőbb vőlegény viseletek 2017-ben.
 

 

1. A klasszikus 3 részes öltöny

A klasszikus férfi öltöny, amit mindenki jól ismer három részből áll: nadrág, zakó és mellény. Ez a legtradicionálisabb és valószínűleg soha nem fog kikopni a divatból.

 

 

 2. A piperkőc stílus

Az arisztokrata és a most divatos vintage rajongók számára kedveznek a divatházak ezzel a stílussal. Ez leginkább egy szmoking és egy öltöny keverékére hasonlít, ami sötét színben egy fehér inggel néz ki a legjobban.

 

 

3.Mintás

Ez a stílus már egy kis feltűnést kelhet, viszont egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Persze nem kell, hogy az egész öltöny valami mintát tartalmazzon, éppen elég elegáns tud lenni, ha csak a mellény résznél operálunk ezzel.

 

 

4. A sötét smaragd

Az egyértelmű trend 2017-ben a sötét smaragd szín. A legjobb, ha a nadrágnak és a zakónak választjuk ezt a szín, amit eszméletlenül jól lehet kombinálni fekete kiegészítőkkel.

 

 

 

5. A derék kihangsúlyozása

Nem csak a nők esetében lehet szerencsés, ha kiemeljük a derekat. A férfiakon éppen olyan jól mutat ez a zakóban egy, maximum két gombbal kínált megoldás.

 

További trendekért,tippekért látogass el a www.eskuvorendezveny.blog.hu- oldalra vagy keress minket a Facebook-on!

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ajánlott cikkek

TOP 10 esküvői HIBA amit ne kövess el!

May 13, 2017

1/1
Please reload

Legfrissebb cikkek
Please reload

Archívum
Please reload

Keresőszavak