7 esküvői stílus-trend 2017-ben

July 31, 2017

Az idei év esküvői stílusát a visszafogottság jellemzi. Nem annyira dominálnak a kirívó színek a díszítésnél, inkább a romantikus hangulat a menő. Összeszedtünk 7 trendet, amivel garantáltan nem lehet melléfogni.


 

 1.Vintage

Egy indusztriális raktár teljesen feldíszített állapotban, aminek a közepén összefutnak a zsinórra fellógatott fényes villanykörték vagy gyertyák. Valószínűleg mindenkinek megvan, hogy miről van itt szó, hiszen a vintage stílus most nagyon divatban van. Ez tulajdonképpen az ízléses keveréke a régies és az új dolgoknak.


2. A rózsaszín
 

Ez a szín mindig is elegáns bájat varázsolt bármilyen díszletnek. Nem kell túlzásba esni vele, elég csak pár szál virágra gondolni, vagy néhány szalagra, amik a fehérhez remekül passzolnak és kevésbé kirívóak, mint a piros szín.

 

 

3.Fémes hatás
 

Ez is az indusztriális-láz újragondolása. Itt is könnyű túlzásba esni, éppen ezért ajánljuk, hogy csupán pár helyen operáljunk vele. Ez a fényes stílus amúgy is nagyon vonzza a tekinteteket, így pár apró dísz vagy éppen a torta elég, ha ezt a vonalat követi.

 

 

4.Semleges színek
 

A semleges színek hagyományos eleganciát tükröznek és klasszikus visszafogottságot sugároznak. Ha ilyen kiegészítőket használunk, azok még később sem fognak divatjamúltnak tűnni a képeken.
 

5.Virágszirmok
 

Soha nem megy ki a divatból. Nem csak arra jó, hogy a menyasszony elé szórják a koszorúslányok az oltár elé vonulásnál, de díszítésre is kiválóan alkalmasak. Ezzel garantáltan még romantikusabbá lehet tenni a dekorációt.
 

6. Függesszünk!
 

Nem csupán az néz ki állati jól, ha az asztalokon vannak díszek, de nem kell spórolni a felakasztott virágfüzérekkel sem, amiket lampionokkal, vagy villanykörtékkel is díszíthetünk. Egyszerűen nem lehet nem imádni.

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ajánlott cikkek

TOP 10 esküvői HIBA amit ne kövess el!

May 13, 2017

1/1
Please reload

Legfrissebb cikkek
Please reload

Archívum
Please reload

Keresőszavak