top of page

7 esküvői stílus-trend 2017-ben

Az idei év esküvői stílusát a visszafogottság jellemzi. Nem annyira dominálnak a kirívó színek a díszítésnél, inkább a romantikus hangulat a menő. Összeszedtünk 7 trendet, amivel garantáltan nem lehet melléfogni.

1.Vintage Egy indusztriális raktár teljesen feldíszített állapotban, aminek a közepén összefutnak a zsinórra fellógatott fényes villanykörték vagy gyertyák. Valószínűleg mindenkinek megvan, hogy miről van itt szó, hiszen a vintage stílus most nagyon divatban van. Ez tulajdonképpen az ízléses keveréke a régies és az új dolgoknak.

2. A rózsaszín

Ez a szín mindig is elegáns bájat varázsolt bármilyen díszletnek. Nem kell túlzásba esni vele, elég csak pár szál virágra gondolni, vagy néhány szalagra, amik a fehérhez remekül passzolnak és kevésbé kirívóak, mint a piros szín.

vintage terítés,díszítés esküvőre

3.Fémes hatás

Ez is az indusztriális-láz újragondolása. Itt is könnyű túlzásba esni, éppen ezért ajánljuk, hogy csupán pár helyen operáljunk vele. Ez a fényes stílus amúgy is nagyon vonzza a tekinteteket, így pár apró dísz vagy éppen a torta elég, ha ezt a vonalat követi.

fémes hatás,dekoráció

4.Semleges színek

A semleges színek hagyományos eleganciát tükröznek és klasszikus visszafogottságot sugároznak. Ha ilyen kiegészítőket használunk, azok még később sem fognak divatjamúltnak tűnni a képeken.

5.Virágszirmok

Soha nem megy ki a divatból. Nem csak arra jó, hogy a menyasszony elé szórják a koszorúslányok az oltár elé vonulásnál, de díszítésre is kiválóan alkalmasak. Ezzel garantáltan még romantikusabbá lehet tenni a dekorációt.

6. Függesszünk!

Nem csupán az néz ki állati jól, ha az asztalokon vannak díszek, de nem kell spórolni a felakasztott virágfüzérekkel sem, amiket lampionokkal, vagy villanykörtékkel is díszíthetünk. Egyszerűen nem lehet nem imádni.

függő esküvői dekoráció

Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak
Kövess minket:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page