top of page

10+1 tipp a karácsonyi lánykéréshez

10+1 tipp a karácsonyi lánykéréshez

kutya a karácsonyfa előtt, dog under the christmas tree
Úgy érzed Ő az igazi, és eljött az idő? Nem szeretnéd megvárni a Valentin napot sem a születésnapját? A szülei is beleegyeztek? Akkor most adunk 10 + 1 tippet hogyan kérd meg szíved választottjának kezét az ünnepek alkalmával.

1. Adventi naptár

Gyerekkorunk kedvenc időtöltése volt a karácsonyi kalendárium a kis ablakocskákkal. Ugye emlékeztek. Amennyiben már 24.-én délelőtt szeretnéd, ha párod tudna komoly szándékodról nincs más dolgod, mint előre kitervelt módon megvenni az adventi naptárat és átnyújtani neki a 12.-ik hónap elején, melyben december minden napjára jut egy kis ablakocska a neki szánt apró ajándékkal. Vedd meg a naptárat és rejtsd el a 24.-ik kis ablakocskába az eljegyzési gyűrűt. Javasolt ez a leánykérési módszer, olyan pároknak, akik már együtt élnek és együtt ébrednek, hogy 24-én minél előbb térdre tudj borulni feltenni a kérdést a Nagy Ő-nek.

2. „Betű kvíz” Hozzám jössz feleségül?

Készítsd el saját magad vagy akár bízz meg egy ezzel foglalatoskodó céget, hogy készítse el a „Hozzám jössz feleségül? Leszel a feleségem?” stb. kérdő mondat betűit egyesével. Ha elkészültek a betűk, akkor helyezd el egy ajándékdobozban akár betűrendben akár keverve és hagyd, hogy kedvesed sorrendbe állítsa a betűket. Ez után nincs más tennivalód, mint átnyújtani a gyűrűt és várni a választ. A meghatódottság nem marad el.

3. Karácsonyi desszert, puding vagy süti

Ahány ház annyi szokás, avagy mindenkinél máskor érkezik a Jézuska. Amennyiben nálatok az ajándékozás előtt feltálalják a karácsonyi desszertet, bejglit, sütit, pudingot. Nincs más dolgod mint szerelmed desszertjébe rejteni az eljegyzési gyűrűt természetesen figyelve arra, hogy azt biztosan észrevegye. tehát mondjuk a puding esetében vagy a tál aljára kis műanyag dobozkába rejtsd vagy a tejszínhabból is kikandikálhat az ékszer. Mindenesetre figyelj arra, hogy nehogy a gyomrába kössön ki az ami az ujjára való!! Ugyanezt ne próbáld ki halászlével!!

4. Étkészlet

Ha már tudod, hogy melyik leveses tányérba fogod tálalni az ünnepi halászlevet és biztosan tudod hogy kedvesed szereti is a halászlevet feliratoztasd vagy gravíroztasd a karácsonyra szánt étkészlet egyik darabját, ebben az esetben a párodnak szánt leveses tányér aljára kerüljön a „Hozzám jössz feleségül?, Leszel a feleségem? , Will You Marry Me? „ stb. felirat. Ügyelj arra, hogy ne kerüljön a tányér idő előtt a terítékre, és hogy senki se szerezzen erről tudomást. Amikor látod, hogy fogy a leves készülhetsz kedvesedhez közeledni és térdre borulni.

5. Kutya, Macska, Tengerimalac – Házi kedvenc

Amennyiben állatszeretők vagytok és tartotok otthon házi kedvencet bevonhatjátok őt is a leánykérés pillanatába. A házi kedvencek mindig nagy figyelmet kapnak a mindennapjainkban így karácsony napján is. Őket is szeretjük megajándékozni ezért biztos, hogy az ajándékozás alatt is jelen vannak. Kösd a nyakörvére a kiválasztott ékszert, hogy párod is észrevegye, a megfelelő időben vagy ha mondjuk a kutyátok ennél többre is képes egyszerűen küldjétek be a szívetek választottjához ékszeres dobozzal a szájában. Ez sokkal jobb mintha rénszarvas jelmezben kérnéd meg kedvesed kezét.

6. Doboz a dobozban

Válassz ki egy hatalmas ajándékdobozt és még 9 kisebbet. Kezd a csomagolást az ékszeres dobozzal, ez legyen az utolsó, amit kicsomagol majd szíved választottja. Ezt követően értelemszerűen növekvő sorrendben csomagold a kisebb dobozt a nála eggyel nagyobb dobozba. Mikor ezzel megvagy, ismételd meg ezt a lépést annyiszor amíg el nem fogynak az ajándékdobozok. Az ajándék átadása után nincs más dolgod mint szíved hölgyének válaszát megvárni.

7. Csúcsdísz

A karácsonyi készülődés elengedhetetlen programja a karácsonyfa díszítése. Helyezd a gyűrűt a fa csúcsára és a díszítés utolsó momentumaként kérd meg párodat, hogy helyezze fel ő a csúcsdíszt a fa legmagasabb pontjára. Mire szíved választottja felmászik a létrán, hogy felhelyezze a csúcsdíszt addig neked nincs más dolgod, mint térdre ereszkedni, hogy mikor észreveszi a gyűrűt a Te fel tudd tenni a hőn áhított kérdést. Leszel a feleségem?

8. Karácsonyi díszkivilágítás

Amennyiben kertes házban töltitek a szent estét és kedvelitek a karácsonyi díszkivilágítást vagy a különböző fényjátékokat, szerezz be egy hosszabb ledcsíkot esetleg a megfelelő betűket és mikor készen vagy és úgy érzed eljött a pillanat hívd ki kedvesed, hogy megmutasd neki az idei kültéri díszkivilágítást, vagy hogy ne kelts feltűnést hívd ki egy közös képre az egész családot. Mikor felkapcsolód a fényeket már nincs más hátra, mint előhúzni a gyűrűt és kedvesed ujjára húzni.

9. Karácsonyi Filmnézés

Írd ki szíved választottjának kedvenc filmjét DVD re vagy másold fel egy adathordozóra úgy hogy a film végére vágd/vágasd be egy videó szerkesztő program segítségével a nagy kérdést. Vagy készítsd/készíttesd el saját kisfilmeteket melynek a végén ott szerepel majd az a bizonyos kérdés. Leszel a feleségem? Biztos a siker.

10. Szabadtéri program

Menjünk el egy közös délelőtti sétára szerelmünkkel akár családostól. Rejtsünk el egy kis üveg pezsgőt és a pezsgős poharakat az autónkba, akár egy hátizsákba, vagy kérjük meg egyik barátunkat családtagunkat hogy a megfelelő időben hozzák a kiválasztott helyszínre a kellékeket. Koccintás után pedig gyűrűs dobozzal a kezünkbe, kérjük meg kedvesünk kezét.

+1. Ajándék az ajándékban

Minden Nő imádja az ajándékokat. Minél több annál jobb. Rejtsük el a gyűrűt, akár az ajándékba szánt fehérneműbe, hogy mikor az intim együttlét előtt felpróbálja, észrevegye a gyűrűt. Ezzel az ötlettel biztosan feledhetetlen éjszaka elé nézünk.

Ajánlott cikkek
Legfrissebb cikkek
Archívum
Keresőszavak
Kövess minket:
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page