10+1 tipp a karácsonyi lánykéréshez

 

Őszi Esküvők, Kültéri Álmok

 

 

 

 

Mindannyian szeretnénk földi létezésünk egyik legfontosabb napját emlékezetessé tenni életünk párjával. Szeretnénk ha ez a nap a Mi napunk kizárólag rólunk szólna, és nem szeretnénk fukarkodni vagy hiányt szenvedni a földi javakban sem.

 

Rögtön rá is keresünk kettecskén az interneten fellelhető szolgáltatókra, esküvői videókra, helyszínekre. Hamar ki is alakul az elképzelés, szinte kirajzolódnak vágyaink és már - már egy pillanatra valósággá válnak. Miután megkapjuk a kiválasztott szolgáltatóktól az árajánlatokat motivációnk már alábbhagy, kedvünk inkább egy szilveszteri partiról hazafelé támolygó "negyvenes" szingliéhez hasonlít, aki az éjféli koccintástól várta a megváltást. Olyan ez mint amikor a katalógusból kiválasztjuk álmaink autóját aztán egy extráktól mentes, "komfort szegény" esztétikailag megközelítőleg sem hasonló 4 keréken guruló márka emblémával utazunk a hétvégi bevásárlásra.

 

Bár egy évre előre elkezdjük felkeresni a helyszínt mégis azon kapjuk magunkat, hogy a napsütéses nyári időpontok már elkeltek, vagy drágábbak a tervezettnél. Mit tegyünk ha már minden helyszín elkelt a nyárra mi mégis ragaszkodunk az elképzeléseinkhez? Íme néhány Hasznos Tipp a megvalósításhoz!

 

  • Manapság egyre többen házasodnak Őszi akár téli időszakokban - pl. januárban is - tehát mondhatjuk hogy nem kell feltétlenül szezonhoz kötni az esküvőnk napját. Sőt olykor a szezonon kívül eső időszakban olcsóbban jutunk hozzá álomszép helyszínekhez. 

 

  • Kültéri, szabadtéri esküvő esetén ne bízzuk a véletlenre vagy az időjárásra mondván, "Ne aggódj Kincsem! Úgyis jön a vénasszonyok nyara" meg majd a "globális felmelegedés megoldja a problémánkat". Természetesen előfordulhat hogy októberben 20 fok is lehet de egy évre előre ezt még a TV jósda alkalmazottai sem tudják biztosra megmondani.

 

  • Ne csapjon be minket, hogy szeptembertől bár a délutáni órák lehetnek még kellemesen melegek, érdemes gondolni a hűs, hideg éjszakákra  

 

  • Éppen ezért ősszel megrendezésre kerülő kültéri lagzi esetén készüljünk megfelelő mennyiségű bérelhető Hőgombával, mobil fűtőtestekkel és sátras vagy egyéb fedéssel is, így kiküszöbölhető ez a probléma.

 

  • Készítsük fel vendégeinket is időben hogy hozzanak melegebb ruhát is arra az esetre ha fáznának, de előre nyugtassuk meg őket, hogy megfelelő mennyiségű hőgombával készültünk. 

 

  • Mivel a szertartás a csoport és esküvői fotózás és egyéb programok is általában kültéren történnek ennek is érdemes egy fedett helyszínt vagy a fedéshez vacsora helyszínéhez közel eső helyszínt választani. 

 

  • Azt a hibát se kövessük el, hogy amennyiben zenekart hívtunk az estére de róluk nem gondoskodunk és úgy gondoljuk Ők majd el lesznek a füvön kabátban meg sálban. Ne hagyjuk hogy a hangulatfelelőseink pokrócba fagyjanak meg! Saját tapasztalatból mondom ez nagyon kellemetlen szituáció! (Megjegyzés: A zenészeknek jó idő esetén is szükségük van a fedésre hiszen a  zenekari hangbeállás már kora délután megkezdődik és a melegben a drága hangszerek is hangolódnak vagy tönkremehetnek. Nem beszélve arról hogy egy éjjeli záporeső is tönkreteheti a lagzinkat.)

 

  • A kültéri dekoráció kapcsán is ügyeljünk arra, hogy a megrendelt kültéri világítótestek ne rontsák el a hangulatot. A fények tekintetében a helyszín vagy a zenei szolgáltatók segítségünkre lehetnek.Kérjük ki a tanácsukat bátran.

 

  • Válasszunk üvegfalakkal körbevett helyszínt, így jut is marad is alapon, lesz szabadterünk és a természetes panorámával kültéri érzetünk is megmarad.

 

Nem lehetetlen, hogyha ragaszkodunk az elképzeléseinkhez azt akár egy szezonon kívül eső időszakban valósítsuk meg! 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Ajánlott cikkek

TOP 10 esküvői HIBA amit ne kövess el!

May 13, 2017

1/1
Please reload

Legfrissebb cikkek
Please reload

Archívum
Please reload

Keresőszavak