top of page

A Glamorous Company zenekar hivatalos weboldala

Rendezvény

A több éves tapasztalat, rendezvényzenekarunk elegáns megjelenésén és fiatalos hangzásvilágán mutatkozik meg, melyet az Önök rendezvényén is gondtalanul élvezhet a közönség! A különböző hazai vendégszereplésnek köszönhetően rendezvényzenekarunk a legszélesebb körű repertoárral, szakmai felkészültséggel áll rendelkezésre.

1/10
A szakmai képességek hiánya éppúgy hátráltathatja a munkát, mint az emberi gyengeségek, jellemhibák.

Kóbor János

Tematikus estek! Duó, Trió, Kvartett, Partyband? Rendezvényzenekarunk felkészült az egyéni elképzelések megvalósítására. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy rendezvényzenekarunknak nemcsak a magyarországi hanem a nemzetközi cégek is bizalmat szavaztak évadnyitó, évadzáró, karácsonyi vagy egyéb rendezvényeikre. /NISSAN, ROCHE, ABVIE, WELLIS, TONDACH, OTTHON CENTRUM/

Audio, Videó

Élőzene élőben mixelve!

Dalok egymásutánja szünet nélkül élőben? Akár egy Dj? A tánczenei blokkokban elhangzó dalok között nem tartunk szünetet hanem élőben mixeljük az örökzöld slágereket. Nincs kínos csend és nem adunk esélyt arra, hogy a „vendégsereg” elhagyja a táncparkettet. 

Hallgasd meg élőfelvételeinket!

Are you wit me - Harót Balázs feat. Mr . Vasovski
00:0000:00
Napjaink külföldi slágerei - Glamorous Company
00:0000:00
Napjaink magyar slágerei - Glamorous Company
00:0000:00
+ Szolgáltatások

Mindent egy helyen! Harót Balázs tíz éves tapasztalatának, sokoldalúságának, színpadi rutinjának köszönhetően, nem csak a rendezvényzenekar énekese, hanem igény szerint az est házigazdája, illetve rendezvényszervezői csapatával kiegészülve a rendezvény teljes körű lebonyolításáról is gondoskodik. Legyen szó helyszínválasztásról, zenekarról, egyéni produkciókról, tánckarról, cateringről,DJ szolgáltatásról, fotós,videós,. Szolgáltatásaink külön-külön is megrendelhetőek!

Mi az ami még hiányzik?

 Árajánlatért töltsd ki az alábbi űrlapot és mi 24 órán belül válaszolunk vagy, jelentkezzen a személyes konzultációra, melynek alkalmával bemutatjuk szolgáltatásainkat foglalási kötelezettség nélkül! 

Árajánlatkérő
„Az élet akkor zajlik igazán, amikor éppen elfoglalt vagy azzal, hogy mást tervezgess.”

John Lennon

bottom of page