top of page

A Glamorous Company zenekar hivatalos weboldala

Esküvő

A több éves tapasztalat, esküvőzenekarunk elegáns megjelenésén és fiatalos hangzásvilágán mutatkozik meg, melyet a Ti esküvőtökön is gondtalanul élvezhettek! A különböző hazai vendégszerepléseknek köszönhetően esküvőzenekarunk a legszélesebb körű repertoárral, szakmai felkészültséggel áll rendelkezésetekre!

Öregedjünk meg együtt, 
A sors bármit is rendel. 
Így állunk elébe mi, 
Ketten, egy szerelemmel.

John Lennon

Kívánságlista! Egyéni esküvői szolgáltatásunk lehetővé teszi, hogy az ifjú pár által összeállított kívánságlistát esküvői zenekarunk megszólaltassa, még ha ezen dalok nem is szerepelnek esküvői repertoárunkban, illetve ha ezt az élőzenés hangszerelés is lehetővé teszi.

Dalok egymásutánja szünet nélkül élőben? Akár egy Dj? A tánczenei blokkokban elhangzó dalok között nem tartunk szünetet hanem élőben mixeljük az örökzöld slágereket. Nincs kínos csend és nem adunk esélyt arra, hogy a „vendégsereg” elhagyja a táncparkettet. 

Élőzene élőben mixelve!

Hallgasd meg élőfelvételeinket!

Audio, Videó
Unknown Track - Unknown Artist
00:0000:00
Unknown Track - Unknown Artist
00:0000:00
Unknown Track - Unknown Artist
00:0000:00
Rólunk írták

"Mindenkinek csak Titeket tudlak ajánlani, valóban magas szolgáltatás az amit nyújtotok, valóban zene az amit adtok nekünk."

— Peti és Emy—

Neszmély Hilltop Borászat

+ Szolgáltatások

Mindent egy helyen! Esküvői zenekarunk vezetője Harót Balázs tíz éves esküvői tapasztalatának, sokoldalúságának, színpadi rutinjának köszönhetően nem csak az esküvői zenekarotok énekese, hanem az est házigazdája/ceremóniamestere,-táncos múltjának köszönhetően- tánctanára,  esküvőszervezői csapatával kiegészülve az esküvő teljeskörű lebonyolításáról is gondoskodik. Legyen szó helyszínválasztásról, esküvői zenekarról, cateringről,DJ szolgáltatásról, fotósról,videósról,fodrászról. Esküvői szolgáltatásaink külön-külön is megrendelhetőek!

Mi az ami még hiányzik?

Árajánlatért töltsd ki az alábbi űrlapot és mi 24 órán belül válaszolunk vagy jelentkezz a díjmentes tanácsadásra és a személyes konzultáció alkalmával bemutatjuk szolgáltatásainkat foglalási kötelezettség nélkül!

Esküvői dj pult, Dj mixer in the wedding
esküvői pillanatkép, wedding moment
Templom torony részlet, Church
üzletemberek, business man
Egy férfi nyakkendőjét igazítja, A man with tie
Csapó filmforgatás közben, Clapperboard
fotózás, photography
táncos mozdulat, girl jumping when she is dancing
zenekari keverőpult, live music mixer
Árajánlatkérő
Így kéz a kézben mi eddig szerelem volt, törvény már. 

Zorán

bottom of page